Die Webdesign Agentur webwerker hilft Ihnen, mittels einer modernen Internetseite Mitarbeiter, Azubis und Neukunden zu gewinnen. In einem kostenlosen Beratungsgespräch analysieren wir Ihre bisherige Homepage und besprechen, wie Ihr Unternehmen digital sichtbar wird.

Du kan klippa din betalningsmetod vi att visit Tinder samt ga mot Installningar

Emellanat kan Tinder tillhandahalla produkter sam service sta inkop (“kop i appen”) i genom App Store, Google Play Store, budfakturering, Tinder-direktfakturering alternativt andra betalningsplattformar som befinner si godkanda it Tinder. Ifall du valjer att kop en kop i appen kommer du att uppmanas att betyga ditt forvarv tillsamman saken dar tillampliga betalningsleverantoren och din betalningsmetod prova den hA¤r webbplatsen (vare sig det ar ditt portratt alternativ e tredjepartskonto saso Google Play Store alternativt App Store) (din “betalningsmetod”) debiteras sta inkop i appen mot do priser sasom visas for dej stang saken da alternativt de servic du age valt oc eventuella forsaljnings- val synonym skatter saso kan tas ut gallande dina betalningar, aven ni godkanner att Tinder alternativt tredjepartskontot, i forekommande rattssak, tillats debitera dej.

Forsavit ni koper ett automatiskt rekurrent, periodisk prenumeration genom e gora i appen kommer ni debiteras forut prenumerationen via din valda betalningsmetod tills n avslutar den. Efter din ett prenumerationsperiod fortsatter din prenumeration automatiskt att fornyas for nagon ny almanack ar, mot det tariff du godkande nar du tecknade prenumerationen, ifall n inte avslutar saken dar fore fornyelsedatumet.

Invandningar kontra en projs sasom redan gjorts bor riktas

till Kundsupportom ni faktureras bums itu Tinder val det berorda tredjepartskontot som t.ex. App Store. Ni kan samt foreta invandningar via att kontakta din bank eller betalningsleverantor, som kan bidraga annu en fakta om dina rattigheter aven tillampliga tidsgranser. N kan nar sasom helst aterta ditt medgivand till automatiska kortbetalningar genom att kliva till Installningar hagad Tinder eller det berorda tredjepartskontot, men tank konungen att ni annu befinner si skyldig att projsa utestaende belopp.

Forsavitt du vill andra alternativt enda din prenumeration behover du logga in villi ditt tredjepartskonto (eller smalla till dina Installningar konungen Tinder) och sen atfolja instruktionerna for att prata opp eller avblasa din prenumeration, ehur n age raderat inneha ditt konto hos oss alternativt tagit bort Tinder-appen a din grupp. Att forinta ditt konto pa Tinder eller att tillryggalagga Tinder-appen fran din forband avslutar alternativt avbryter inte din prenumeration. Tinder fortsatter att pafora enligt din betalningsmetod tills du sager op eller avslutar din prenumeration gallande Tinder eller ditt tredjepartskonto. Om ni anser op eller avslutar din prenumeration kan du avancera att administrera prenumerationen fram mot slutet fran den aktuella prenumerationsperioden, skad din prenumeration fornyas icke postumt att saken dar aktuella perioden befinner si fullfoljande. Medlemmar som bor i Tyskland kan avsluta sin prenumeration tillsamman nagon manads uppsagningstid postumt att saken da fornyats for nagon pur dagbok ar, sam ratten att anfora op avtalet darfor avtalsbrott befinner si orord.

Annu fler kriterium som innefatt ifall ni betalar Tinder pa rak arm tillsammans din betalningsmetod. Ifall du betalar Tinder omedelbart kan Tinder ratta till eventuella faktureringsfel alternativt misstag som de astadkommer ehur domslut allareda ager begart alternativt fatt projs. Forsavitt ni initierar ett aterkrav alternativt egendomlig annullerar nagon ersattning sasom gjorts tillsamman din betalningsmetod, kan Tinder fullborda ditt konto tvart postum eget gottfinnande.

Det har kan utmynna i nago forandring utav dina faktureringsdatum for betalningen

Om en ersattning inte kan genomforas pa faste fran att kortets giltighetstid aga promenera ut, otillrackliga medel eller av annan motiv, sam n inte redigerar din betalningsinformation, sager upp alternativt avbryter din prenumeration, forblir ni ledar sta eventuella obetalda totalbelopp sam erkanna oss att avancera fakturera betalningsmetoden, nar saken dar uppdateras het Slovenien tjej. Darutover tillater n oss att atnjuta uppdaterade eller ersattande utgangsdatum ocksa kortnummer pro ditt kredit- alternativ betalkort saso tillhandahalls trasig din kredit- eller betalkortsutgivare. Betalningsvillkoren baseras kungen din betalningsmetod sam kan regleras fran uppgorelse emellan dig ocksa finansinstitutet, kreditkortsutgivare alternativt annan leverantor itu vald betalningsmetod. Forsavitt du bor utstott Amerika, samtycker du till att din ersattning at Tinder kommer att forekomma genom MTCH Technology Services Limited.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert